The little things in life #3

Wat was het een heerlijke week! Ik had een drukke werkweek en een vol weekend, maar ik heb ook superleuke dingen gedaan. Afgelopen maandag zag ik mooie eettafel stoeltjes op Marktplaats staan en die kon ik dinsdagavond al ophalen! Ik was er niet per se naar aan het zoeken, maar ik kwam ze heel toevallig tegen. De vier stoelen paste net in onze auto (een had ik op schoot, top haha). Ik ben er heel blij mee! Elke keer als ik de woonkamer in loop, kan ik genieten van de prachtige stoeltjes! 

Love it!

Vrijdagavond heb ik heerlijk geborreld met vrienden. Het was mooi weer, dus we zaten eerst lekker op het terras. Nadat het toch iets frisser werd, zijn we binnen gaan zitten (we hadden van te voren eigenlijk al tafeltje binnen gereserveerd, toppie). Zoals ik al eens eerder schreef: ik vind het zo fijn dat we dit, met de geldende regels in het achterhoofd, gewoon weer kunnen doen. Met vrienden afspreken en weer drankjes drinken buiten de deur: love it! Ik heb het gemist.  

Zaterdagavond zijn Collin en ik naar een Escape Room geweest in Elst. Ik vind het zo leuk om zulke dingen te doen, maar helaas is het vaak alleen voor grotere groepen. In deze Escape Room hadden ze speciaal een kamer voor twee personen en daardoor was de prijs ook heel schappelijk. Met nog 16 minuten op de klok, losten we de laatste opgave op. Gehaald! Ik durf niet te veel te vertellen, want straks verklap ik iets! Ik heb dezelfde avond nog gezocht naar een nieuwe Escape Room. Het is zo ontzettend leuk en we gaan dit zeker nogmaals doen. Vind jij dit ook altijd zo leuk? Heb jij nog een aanrader? 

Lekker bezweet voorhoofd Ida

Zondagavond (Vaderdag) heb ik lekker bij mijn ouders in de tuin gegeten. Zo fijn om op een rustige en gezellige manier je avond en week af te sluiten. Mijn ouders hebben echt een prachtige tuin. Als het mooi weer is in Nijmegen, dan mis ik die tuin toch wel. Als je dan weer eens in de tuin zit, dan geniet je er extra veel van!

Om de top week af te sluiten: ik moest de winnaar van de winactie nog bekendmaken! @felicialisanne, jij bent de winnaar! Jij mag een zonnebril, ter waarde van maximaal 150 euro, uitkiezen bij zonnebrillen.com! Gefeliciteerd 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *