The little things in life #5

Wat een rot weer is het vandaag! Ik krijg het gevoel alsof het herfst is. Stiekem is het minder erg om dit te schrijven wanneer het buiten regent. Lekker met een dekentje op de bank; ik heb nog net geen warme chocolademelk met slagroom bij de hand, haha. Eigenlijk mag ik dit artikel niet klagend beginnen, want in deze serie schrijf ik juist over de waardevolle momenten van afgelopen week. Ik moet eerlijk toegeven: het zijn er veel! Ik had echt een heerlijke week. Dinsdagavond ging ik langs bij vrienden die onlangs een baby hebben gekregen. Zoals ik in mijn vorige ‘The little things in life #4’ beschreef: hoe cute is het om een baby in je armen te hebben? Dat zijn echt geniet-momentjes!

Woensdag ging mijn wekker om 05.15u, want ik mocht weer een dagje naar kantoor! Nu is het geen genietmoment om zo vroeg wakker te worden van de wekker, maar ik vond het fijn om weer een dagje buiten de deur te werken. Collin koos ervoor om ook een dagje op kantoor te gaan werken, dus reden we samen naar Amsterdam. Toch fijn om samen met de auto te gaan in plaats van met de trein te reizen. Normaal gesproken vind ik de trein prima te doen (ik begin en eindig mijn ‘werktijd’ in de trein), maar in verband met de Corona-maatregelen (lees: mondkapje) vind ik de auto toch wel prettiger. Het was heel gek om weer enkele collega’s te zien. Wel fijn om weer gezellig bij te praten en elkaar ‘echt’ te zien. Na een lange, maar gezellige, dag op kantoor, stonden er nog twee workouts op de planning. Ik was die avond helemaal kapot!

Ik had al een lange tijd geen ‘rustig’ weekend meer gehad en ik merkte dat ik het echt even rustig aan moest gaan doen. Even voor mijzelf kiezen; doen waar ik zin in had. Vrijdagavond resulteerde dit in een spontaan ritje naar de IKEA. We moesten toevallig nog onderdelen hebben voor onze kast en deze waren gelukkig op voorraad in Duiven. Daarna heb ik de hele avond met Collin op de bank gelegen. Ik was helemaal op van een drukke werkweek en ging vrij vroeg slapen. Ik kon er echt van genieten dat ik op zaterdag niets gepland had. Geen wekker en zien wanneer we je wakker wordt: top! 

We moeten nog steeds nieuwe gordijnen.. Keuzestress.

Zaterdagochtend werd ik alsnog heel vroeg wakker, haha. Uiteindelijk zijn Collin en ik lekker gaan ontbijten in de stad. Ook zijn we nog naar Arnhem geweest en hebben we daar gewinkeld en geborreld. Zo lekker om een beetje door te stad te struinen. Het was helaas niet supermooi weer en het regende best vaak. Wel een goed excuus om weer een winkel in te duiken, haha. Nee eerlijk gezegd zijn Collin en ik niet echt van het ‘winkelen’. Vooral wanneer het druk in winkels is, wil ik niet eens naar binnen. Ik heb ook vaak geen zin om te passen. Meer mensen die hier last van hebben? 

Het weekend sluiten Collin en ik af met een spontane reservering. We gaan vanavond lekker sushi eten. Dit weekend heb ik zeker niet gezond gegeten, maar af en toe moet dat kunnen! Ik heb overigens wel flink gesport vanochtend, dus dat compenseert haha. Maar eerlijk: mijn weekend was echt top! Hoe was jouw weekend? 

2 gedachten over “The little things in life #5”

  1. Wauw super leuk artikel. Gelukkig wel geslaagd voor jullie gordijnen 🙂👍 zo af en toe heb je dat he dat je geen zin in koken hebt. Vele winkels is het nu erg druk en koppen lopen 😔 mensen hebben geld over he als ze normaal gesproken op vakantie gaan. We wensen jullie een fijne Dag vandaag liefs uit uit veendam provincie Groningen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *