Review: Sportieve audiocollectie van Philips Sound

Zoals jullie wellicht op mijn Instagram voorbij hebben zien komen, heb ik de afgelopen weken/maanden een aantal producten getest uit de sportieve audiocollectie van Philips Sound. Deze producten heb ik gekregen, maar ik krijg niet betaald voor deze samenwerking. Ik testte de SH402 on-ear, SN503 in-ear en de ST702 draadloze headset. Ik was erg benieuwd naar het functioneren van deze producten, omdat ze speciaal ontwikkeld zijn om mee te sporten. Zo zijn alle audiomodellen water- en zweetbestending, gaan ze flink wat uurtjes mee en zijn ze ook weer snel op te laden. Lees je mee over mij ervaringen?

Philips Sound SN503-In ear hoofdtelefoon

Deze in-ear koptelefoon is niet alleen ideaal om je muziek mee af te spelen tijdens het sporten, maar daarnaast functioneert de koptelefoon ook als hartslagmeter. Sterker nog: de SN503 beschikt over een van de kleinste in-ear hartslagmeters ter wereld! Hoe tof is dat? Je kunt de koptelefoon koppelen aan apps als Apple Health Kit, Google Fit, Runkeeper, Pola Beat, Runtatstic, Codoon en Endomondo, dus zo ben je er zeker van dat je data netjes wordt opgeslagen na je workouts. Ideaal! Hoewel de SN503 een accuduur heeft van zes uur (ik moet mijn eerste sportsessie van zes uur nog hebben, haha), is het ook geen probleem als je er net voor het trainen achter komt dat je batterij bijna leeg is. Dankzij de snel-laadfunctie laadt je het apparaat binnen 15 minuten vol voor een extra uur trainen. Het enige nadeel dat ik me kan bedenken, is dat je toch te maken hebt met een (klein) draadje dat af en toe tegen je aankomt tijdens het trainen. Voor meer informatie: klik deze link!

Philips Sound ST702-Draadloze oortjes

Deze oortjes heb ik absoluut het meeste gebruikt van de drie producten uit de Philips Sound-collectie. Waarom? Ze zijn compact, zitten perfect en ze blokken vrijwel ieder achtergrondgeluid. Ideaal om even he-le-maal in je eigen wereld te zijn, zeker tijdens het hardlopen. Pas je wel goed op het verkeer? Een ander bijkomend voordeel is dat de case, waarin je de oortjes oplaadt, de oortjes ook reinigt met UV. Echt een heerlijk gevoel dat je oortjes steeds weer lekker schoon zijn wanneer je ze pakt voor je volgende sportsessie. Waar ik mij af en toe aan gestoord heb, is dat ik het volume niet harder of zachter kon zetten via de oortjes zelf. Aangezien ik ze koppelde aan mijn sporthorloge (ook hier zit geen volumeregelaar op), had ik daar nog weleens last van. Voor meer informatie: klik deze link!

Philips Sound SH402-Over ear hoofdtelefoon

De draadloze on-ear hoofdtelefoon van Philips heeft mij enorm verbaasd. En wel om het volgende: in de oorschelp zit een speciale koelgel die zorgt voor een verkoeling van 3 tot 5 graden Celsius. Nu denk je dat je dat minimale verschil niet echt zult merken, maar trust me: het is geniaal! Zeker tijdens enorm warme dagen heb je hier echt profijt van. Ik heb de SH402-headset met name gebruikt tijdens mijn (home)workouts of tijdens het wandelen, omdat ik tijdens het hardlopen merkte dat de trillingen van mijn passen doordreunden in de koptelefoon. Hier raakte ik iets afgeleid door. Voor meer informatie: klik deze link!

Al met al ben ik erg tevreden over de kwaliteit van de producten uit de sportieve audiocollectie van Philips Sound. Mijn persoonlijke favoriet zijn toch wel de Philips ST702-oortjes. Ze zijn praktisch in gebruik (klein en ze zitten super goed) en daarnaast vind ik het een heerlijk gevoel dat ik elke keer gereinigde oortjes in mijn oren stop, haha. Heb jij nog vragen over een van de producten? Laat het me weten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *