The little things in life #4

Het blijft leuk om terug te kijken op de week en stil te staan bij de leuke momenten. Ik denk dat ik, door die reflectiemomentjes op zondagavond, de kleine dingen net wat meer ga waarderen. Mijn doordeweekse dagen staan vooral in het teken van werken en sporten, maar zelfs op die dagen gebeuren er genoeg dingen om even bij stil te staan! Bijvoorbeeld het heerlijke, warme weer. Daarnaast had ik een iets minder drukke werkweek; dat is af en toe ook weleens fijn! Dinsdag heb ik voor het eerst in twee weken weer een klein rondje hardgelopen. Ik dacht na het rondje: dit ga ik morgen weer doen. Toch wist ik bij mijzelf: Ida, doe het nou rustig aan. Ik ben verstandig geweest en heb de rest van de week de schoentjes in de kast gelaten. Maar: dat kleine rondje rennen op de dinsdagochtend was wel heerlijk! 

Dinsdagavond had ik nog wat energie over en het was heerlijk weer. Ik pakte mijn racefiets en ik ben een stukje gaan fietsen. Na een werkdag is dit vaak extra fijn. Ik vind het zo fijn om even flink op snelheid te fietsen en tegelijkertijd te genieten van de natuur om mij heen. Ik moet echt weer even wennen aan de racefiets. Voordat ik ging studeren, fietste ik vaker. Helaas kon ik mijn racefiets nooit kwijt toen ik verhuisde naar Nijmegen. Een maandje geleden nam mijn vader de fiets mee en sindsdien heb ik de fiets in Nijmegen staan. Het is een echte ‘oldie’, maar dat maakt het fietsen niet minder! Fiets jij weleens om wat extra energie kwijt te kunnen? Of gewoon om te ontspannen? 

Vrijdag ontving ik mijn nieuwe schoentjes! Ik wilde al heel lang nieuwe sneakers, maar telkens was mijn maat er niet meer. Donderdag was ik er op tijd bij en de dag erna arriveerden ze al. Blij met mijn nieuwe aanwinst! Gelijk het hele weekend gedragen 🙂

Air Force 1 ’07 White Barely Grape

Afgelopen weekend heb ik heel veel leuke dingen gedaan! Vrijdagavond borrelen in de stad, zaterdag naar de dierentuin (Burgers’ Zoo) geweest en in de avond nogmaals lekker gegeten met vrienden. Toen Collin en ik in de dierentuin waren, hadden we enorm veel mazzel met het weer. De voorspellingen waren niet ideaal en het zou flink gaan regenen. Gelukkig bleef het droog en was het zonnetje flink aan het schijnen. Ik vind een dierentuin dus echt geweldig. Vroeger wilde ik altijd dierenverzorger worden! Heel stiekem droom ik er nog steeds over om zelf eigenaar te zijn van een dierentuin. Helaas moet ik daar heel veel centjes voor hebben. Ik las laatst een artikel over de directeur van Artis. Hij woont gewoon in het park. Hoe nice is dat?! Als iemand dit leest en toevallig een dierentuin overheeft; let me know, haha. 

Dierentuin Burgers’ Zoo, Arnhem

Het weekend was dus weer lekker druk en vandaag (zondag) moest ik dan ook nog veel (huishoudelijke) dingen doen. Schoonmaken, boodschappen doen, artikelen schrijven, IKEA-kast in elkaar zetten (again), maar we zijn ook op kraamvisite geweest. Hoe cute is het om een baby in je armen te hebben? Dat zijn echt geniet-momentjes! Wat was jouw hoogtepunt van vorige week? 

1 gedachte over “The little things in life #4”

  1. Pingback: The little things in life #5 - Idavandekamer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *