The little things in life #2

Terwijl ik dit aan het typen ben, is het zondagavond en ben ik echt uitgeput. Ik heb veel te veel gedaan dit weekend, haha. Een oude IKEA-kast uit elkaar halen en vervolgens een nieuwe (ook IKEA) in elkaar zetten, een ritje naar de IKEA in verband met een kapotte plank, schoonmaken, klussen, sporten, … Ik wil even helemaal niets meer doen! Eigenlijk een perfect moment om even terug te kijken op de week. Afgelopen week heb ik namelijk een hoogtepunt bereikt qua aantal views op mijn website! Het is zo leuk om te zien dat jullie het leuk/interessant vinden wat ik schrijf. Dat jullie de moeite nemen om artikelen te lezen of een recept op te zoeken, doet mij ontzettend goed. Ik kreeg er enorm veel energie van en eigenlijk wilde ik direct weer een artikel schrijven of een nieuw recept verzinnen. Ik schrijf, in verband met werk, mijn artikelen altijd in het weekend, maar nu stond ik op het punt om mijn werkspullen aan de kant te leggen en te gaan schrijven. Nogmaals dank voor alle leuke reacties! 

Handgrepen missen nog

Daarnaast begon ik vrijdagochtend de dag weer eens met een wandeling. Ik moet het helaas iets rustiger aan doen met het hardlopen (overbelaste spieren in mijn bovenbenen), maar daarom leek het mij een goed idee om zo de dag toch lekker actief te beginnen. Het was heerlijk weer en nog lekker rustig op straat. Collin en ik haalden een kopje koffie bij een zaakje dat al open was en we hebben die ochtend echt even genoten van de rust in de stad. Ook op de Waalkade kwamen we bijna niemand tegen en zagen we de zon langzaam boven de Waalbrug uitkomen. Voordelen van een ochtendwandeling! In de middag liep ik ook nog een flink stuk tijdens een meeting. Het was een meeting waarbij ik eigenlijk alleen maar hoefde te luisteren en dan kan je net zo goed in beweging zijn. Uiteindelijk ook heerlijk in de zon op een bankje in het park gaan zitten. Het was alleen zo warm, dat ik na een zweetsessie van 20 minuten toch maar weer ben gaan lopen. Begin jij de dag ook weleens met wandelen? Hoe vind jij dat? 

Lekker wandelen in de middag in een rokje

Op zaterdagmiddag hadden Collin en ik Project Kledingkast gepland staan. Het duurde allemaal veel langer, omdat er een belangrijk onderdeel van de kast kapot was. We waren van plan om lekker eten te bestellen en een rustig avondje te houden. Dit veranderde in het halen van een snelle hap, zodat we weer verder konden met de kast. Uiteindelijk had ik een grote kapsalon en een kaassoufflé besteld. Het leuke was dat Collin stiekem twee Magnum-ijsjes had gekocht en in de vriezer had gelegd. Na het klussen (om 22.30) konden we ook nog van een ijsje genieten! Daar was ik ook enorm aan toe, haha. 

Vandaag, zondag, heb ik trouwens heerlijk in de stad ontbeten met vrienden. Wanneer je een druk weekend hebt, is het juist extra fijn om dit soort momenten in te lassen. De planning was om eerst een rondje te rennen en vervolgens lekker te gaan eten. Terwijl ik begon aan mijn run, merkte ik dat dit geen verstandige beslissing was. Na 100 meter stopte ik met rennen en ben ik naar huis gegaan. Gelukkig had ik daardoor wel meer tijd om mij klaar te maken voor het ontbijt in de stad, haha. Wat was jou “geluk bij een ongeluk” dit weekend?

2 gedachten over “The little things in life #2”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *