Over mij

Mijn naam is Ida van de Kamer, 25 jaar en ik kom oorspronkelijk uit Duiven. Momenteel woon ik, samen met mijn vriend en Baloe (onze kat), in Nijmegen. Op dit moment ben ik mijn studie aan het afronden en daarna staat het werkende leven op mij te wachten; spannend! Ik heb mijn Master International Management op zak en ik hoef alleen nog mijn Master Ondernemingsrecht af te ronden. Als dat zo ver is, dan heb ik officieel de studie Rechten en Bedrijfskunde aan de Radboud Universiteit afgerond!

Ik ben al mijn hele leven een actief persoon en ik houd ontzettend van sporten. Toen ik begon met mijn studie, vond ik het lastig om dit te blijven combineren met korfbal en dansen. Ik wilde nog steeds mijn energie ergens in kwijt kunnen en ongeveer vijf jaar geleden heeft mijn vriend mij voor het eerst meegenomen naar de sportschool! Rond deze periode kwam ik ook in aanraking met Instagram en deelde ik zo af en toe wat kiekjes uit mijn leven. Instagram is voor mij dan ook echt een uit de hand gelopen hobby.

Op deze site vind je vooral content op het gebied van sport, gezondheid en werk/studie. Dit zijn de drie thema’s waar ik ook het meest over schrijf op mijn Instagram. Via mijn website deel ik tips en wil ik ook anderen inspireren en motiveren. Ik deel persoonlijke verhalen, maar daarnaast ook recepten, work-outs e.d. Ik ga hierin net een stap verder dan dat je op Instagram van mij gewend bent.

Ik hoop dat je het leuk vindt om mij te volgen.

Liefs,

Ida