The little things in life #6

Het is zondag en ik heb net lekker genoten van een Poké bowl. Stiekem moet ik weer bijkomen van het weekend. Afgelopen week moest ik gewoon werken en daarnaast heb ik flink gesport. Vrijdagochtend kwam ik uit op zes sportsessies in vier dagen, haha. Een rustdag op vrijdag was dan ook zeer welkom. Dit kwam ook mooi uit, want voor werk moest ik in Amsterdam zijn. Ik denk dat ik nu elke week minimaal één keer per week naar kantoor ga. Zo fijn om je collega’s in real life te zien. Vrijdagmiddag hadden we een teammeeting bij ‘Wilde Kroketten’. Gezelligheid en lekker eten: top combinatie.

Zaterdagochtend moest ik mijn standaard ‘to do’ lijstje afronden in mijn eentje. Normaal gesproken helpt Collin ook in het huishouden, maar hij had mij dit keer verlaten. Hij ging, jawel, vissen. Hij heeft overigens niets gevangen, haha. Het voordeel als je alleen gaat schoonmaken: muziek aandoen zonder geklaag over de muziekkeuze. Verder heb ik die dag de verjaardag van mijn mams gevierd. Welk cadeau we hebben gegeven? Een museumkaart. Zeker een aanrader! Ga jij vaak naar een museum? 

Vandaag (zondag) heb ik geprobeerd uit te slapen, maar dit is nogmaals mislukt. Ik kan het gewoon niet meer. Vervolgens wel gezellig langs gegaan bij de oma van Collin. Een klein rondje gelopen door het park. Het was gelukkig lekker weer! Aankomende week is het weer ook weer een stuk beter. Zo fijn. Ik was echt een beetje klaar met die regen, haha. 

Verder heb ik vandaag niet zo heel veel gedaan. Beetje door de stad dwalen en op het terras gezeten. Collin en ik hadden hierdoor ook echt geen zin om te koken. Vandaar dat we een Poké bowl hadden besteld. Op zondagavond eten bestellen is altijd extra fijn! Lekker lui op de bank zitten en een serie kijken. Ideaal om je weekend zo af te sluiten! Herkenbaar? Of ben ik nu gewoon super lui? 

Als afsluiter van de week maak ik de winnaars van de Barebells winactie bekend! Gefeliciteerd @jade_tenhove en @happyhealthish. Jullie winnen beide een Barebells pakket!  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *