The little things in life #1

De week begon met heerlijk weer! Gelukkig had ik afgelopen maandag nog een dagje vrij (Tweede Pinksterdag) en daar heb ik dankbaar gebruik van gemaakt. De afgelopen weken had ik het ontzettend druk. Doordeweeks moest ik uiteraard gewoon werken, maar daarnaast stond het weekend telkens in het teken van klussen. Maandag hebben Collin en ik daarom, op een afgelegen strandje langs de waal, genoten van de zon. Ik woon op loopafstand van het Nijmeegse Waalstrand, maar dit keer pakten we de fiets en reden we naar een dorpje verderop. Een tijdje geleden liep ik tijdens het hardlopen een supermooie route langs lege stranden en daar zijn we dan ook naartoe gegaan. Helemaal Corona-proof! Van tevoren kochten we een lekker stokbrood, dipsausjes, vers fruit en wat drinken. We hadden het strandje, op een gezin en een visser na, helemaal voor onszelf. Heerlijk! Nadat we al het eten ophadden (first things first), hebben we veel spelletjes gedaan op het strand. Wij zijn niet echt van het stilliggen en zonnen, dus dit keer speelden we een zelfbedachte versie van Jeu de Boules. Ben jij lid van team “stilliggen in de zon” of moet je ook echt wat doen? 

Afgelopen vrijdag had ik weer een vrijdagmiddagborrel met mijn collega’s! Natuurlijk was deze nog digitaal. We hadden van tevoren een lijstje met biertjes gekregen die we moesten aanschaffen. Met drie biertjes de man hadden we vervolgens een kleine bierproeverij; superleuk! Het blijft alsnog wennen om zo contact te hebben met je collega’s, maar ik ben zo blij dat er alternatieven zijn. Zo heb je toch even contact met elkaar en kun je weer flink lachen met je collega’s. Heb jij nog leuke ideeën voor een digitale vrijdagmiddagborrel?

Deze week ging de horeca weer open. We hadden niet meteen gereserveerd, omdat we de eerste drukte (en eventuele chaos haha) wilden vermijden. Afgelopen zaterdag liepen we op de markt en kwamen we langs Hotel Credible. Zij hebben altijd heeeerlijke wafels en pannenkoeken en we hadden er ineens zoveel zin in. Spontaan een lunchtentje bezoeken: het kon weer! We waren even bang dat we niet meer naar binnen konden (geen reservering), maar er was gelukkig nog een plaatsje vrij. Na het beantwoorden van een aantal vragen over onze gezondheid, was het tijd om te genieten van heerlijk eten. Zeker een aanrader om eens lang te gaan wanneer je in Nijmegen bent. Ook in de avond kan je er heerlijk eten. Heb jij deze week alweer op het terras gezeten of ben jij al lekker gaan uiteten? 

Hotel Credible: https://in-credible.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *